Swart: 'Hij had nog drie of vier jaar kunnen spelen als hij geleefd had zoals ik'

Swart: 'Hij had nog drie of vier jaar kunnen spelen als hij geleefd had zoals ik'

Gepubliceerd: zondag 25 augustus 2019 om 09:11zo 25-08-2019 om 09:11

Een fitte Wesley Sneijder zou op elk niveau nog mee kunnen komen. Dat zegt Sjaak Swart, die het zonde vindt dat de tweebenige middenvelder gestopt is met voetballen. Mister Ajax denkt dat Sneijder het nog wel wat jaartjes vol had kunnen houden.

Voor de camera van FOX Sports laat Swart weten dat hij het jammer vindt dat Sneijder niet meer uit zijn loopbaan heeft gehaald. "Hij had nog makkelijk drie of vier jaar kunnen spelen als hij geleefd had zoals ik, maar dat heeft hij niet gedaan", meldt Swart. "Maar uiteraard, hij heeft een prachtige carrière gehad."

Sneijder speelde mee in een oefenwedstrijd tussen DHSC en een elftal van ex-internationals. Wat Swart op het veld van Sneijder zag beviel hem wel. "Als ik zie hoe hij die ballen nog op doel schiet met beide benen, passes geeft. Ik zie gewoon nog een schitterende voetballer. Of hij nog fit is? Nee, als hij fit zou zijn was hij nog veel beter. Hij zal wel een paar kilootjes aangekomen zijn. Als hij beter gaat trainen kan hij nu nog overal meedoen."

Lees meer over: Eredivisie

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws