Kraay overtuigd van Feyenoord-target: 'Nog betere uitvoering van Martínez'

Kraay overtuigd van Feyenoord-target: 'Nog betere uitvoering van Martínez'

Gepubliceerd: zondag 25 augustus 2019 om 12:08zo 25-08-2019 om 12:08

Laatste update: zondag 25 augustus 2019 om 12:25zo 25-08-2019 om 12:25

Marcos Senesi zou een topaankoop zijn voor Feyenoord. Dat stelt Hans Kraay. Hij bekeek beelden van de San Lorenzo-verdediger en is diep onder de indruk.

“Ik heb drie uur naar die jongen zitten kijken. Hij is een nog betere uitvoering van Lisandro Martínez. Hij dribbelt goed in, heeft een goede pass, kan geweldig koppen en is hard", zegt Kraay bij Goedemorgen Eredivisie. Senesi staat bovenaan het lijstje bij Feyenoord en beschikt over een aflopend contract. "Ik hoor dat hij zes of zeven miljoen euro moet kosten. Maar dan moet je hem toch voor twee of drie miljoen euro kunnen ophalen?"

Sander Westerveld is als spelersbegeleider bij World Soccer Consult deels betrokken bij de mogelijke Feyenoord-move van Senesi. "Ik snap niet dat deze speler niet eerder is opgepikt", zegt de voormalige doelman. "Hij is ook nog jong. Hij zit nu bij de voorlopige selectie van het Argentijnse elftal, dat zegt genoeg. Of hij gaat komen? Dat ligt aan Feyenoord. Ik hoop het wel, maar ik zit niet bij de onderhandelingen."

Feyenoord moet Senesi zien als een investering voor de toekomst, aldus Westerveld. "Ze moeten er het geld voor hebben, dat is het probleem bij Feyenoord. Het gaat om vijf tot zeven miljoen euro, denk ik. In principe zijn het goedkope jongens. Het is hetzelfde als bij Nicolás Tagliafico, die nu ook in het Argentijnse elftal speelt. Het is een investering."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws