'Verbaasde' Veldwijk schermt met bod: 'Dan zou ik wel naar deze club willen'

'Verbaasde' Veldwijk schermt met bod: 'Dan zou ik wel naar deze club willen'

Gepubliceerd: zondag 25 augustus 2019 om 19:24zo 25-08-2019 om 19:24

Laatste update: zondag 25 augustus 2019 om 20:26zo 25-08-2019 om 20:26

De kans bestaat dat Lars Veldwijk volgende week geen speler van Sparta meer is. Een onbekende club heeft een bod neergelegd in Rotterdam, bevestigt de spits.

"Ik heb met Henk van Stee (technisch manager, red.) gesproken. Volgens mij is er weer een bod binnen", zegt Veldwijk bij FOX Sports. "Maandag wordt daar verder over gesproken, meer kan ik er niet over zeggen."

Zondag mocht de 28-jarige spits alleen in de slotfase van PEC Zwolle - Sparta meedoen. Tien minuten voor tijd maakte hij de gelijkmaker. Ragnar Ache kreeg de voorkeur in de basis en vóórdat Veldwijk inviel, koos trainer Henk Fraser nog voor nieuwkomer Joël Piroe. "Ja, daar was ik verbaasd en teleurgesteld over. Maar je moet wel je werk blijven doen. Dat heb ik gedaan."

Na enig aandringen laat Veldwijk het één en ander los over zijn mogelijk nieuwe bestemming. "Ik zou wel naar deze club willen als ik vierde spits ben bij Sparta", zegt hij. Het gaat volgens Veldwijk niet om een geïnteresseerde club uit 'de zandbak' of Eredivisie. "Hoe groot de kans is dat ik volgende week nog bij Sparta speel? Fiftyfifty."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws