Icardi negeert Inter en slaat aanbiedingen af die 'niemand ter wereld zou afslaan'

Icardi negeert Inter en slaat aanbiedingen af die 'niemand ter wereld zou afslaan'

26-08-2019 16:08
45

Mauro Icardi blijft deze zomer hoogstwaarschijnlijk bij Internazionale. De Nerazzurri probeert de Argentijn deze zomer te verkopen, maar daar wil zaakwaarneemster en vrouw Wanda Nara niets van weten.

Dat Inter af wil van Icardi is wel duidelijk. Trainer Antonio Conte gaf publiekelijk te kennen dat de 26-jarige spits niet in zijn plannen voorkomt. Icardi moest zelfs zijn rugnummer 9 afstaan aan topaankoop Romelu Lukaku. Toch weigert hij te vertrekken.

Icardi werd onder meer in verband gebracht met een transfer naar Juventus, terwijl een bod van Napoli ter waarde van 65 miljoen euro exclusief bonussen werd geaccepteerd. "We hebben veel vrienden in Napels. Maar het klopt dat hij 'nee' heeft gezegd tegen elke bestemming die niet Inter is", reageert Wanda Nara bij Mediaset.

"Iedereen weet al sinds begin deze zomer wat zijn keuze is, dat geldt ook voor alle clubs die interesse hebben getoond. Ik ga ervan uit dat hij bij Inter blijft", aldus Nara. "Hij gelooft niet dat het voorbij is bij Inter. Daar is hij heel consistent in. Er waren aanbiedingen die niemand in de wereld zou afslaan, maar hij zei 'nee' voor Inter."

Nara hoopt dat Icardi in genade wordt aangenomen in Milaan. "Antonio Conte is een geweldige trainer. Hopelijk besluit hij hem weer op te stellen, zoals hij nu besluit om dat niet te doen."