Feyenoord-target Senesi gevleid door interesse: 'Grote club die Europees speelt'

Feyenoord-target Senesi gevleid door interesse: 'Grote club die Europees speelt'

27-08-2019 07:53
107

Feyenoord-target Marcos Senesi is gevleid door de interesse van de Rotterdammers. De centrale verdediger stelt rustig af te wachten wat er gaat gebeuren.

"Het is nog onduidelijk, ik weet niet wat er gaat gebeuren. We kijken of er nog een aanbod komt', aldus Senesi in gesprek met TyC Sports. Het Algemeen Dagblad meldde maandag dat een transfer van de Argentijn naar Rotterdam-Zuid een kwestie van tijd is. Met de transfer zou zo'n vijf tot zeven miljoen euro gemoeid zijn.

Senesi zou een overgang naar Feyenoord in ieder geval zien zitten. "Het is Feyenoord, een belangrijke club in Nederland en een grote club die Europees speelt. Natuurlijk ben je geïnteresseerd in zo'n club", vertelt hij. "Ik heb hier nog niet met Pizzi (de trainer van zijn huidige club San Lorenzo red.) over gesproken en mijn zaakwaarnemer zei dat we moeten wachten."

Een langer verblijf bij San Lorenzo lijkt Senesi ook geen ramp te vinden. "Ik ben heel tevreden hier, als ik denk aan wat er nog gaat komen. We hebben onlangs een belangrijke wedstrijd gewonnen, stonden bovenaan en moeten deze lijn doortrekken."