PSV baalt van 'mislopen' Aboukhlal: Wij hebben ons plan aan hem voorgelegd

PSV baalt van 'mislopen' Aboukhlal: "Wij hebben ons plan aan hem voorgelegd"

Gepubliceerd: dinsdag 27 augustus 2019 om 12:54di 27-08-2019 om 12:54

PSV betreurt het definitieve vertrek van Zakaria Aboukhlal. De talentvolle rechtsbuiten had de kans om zijn aflopende contract in Eindhoven te verlengen, beaamt de club.

Aboukhlal heeft echter gekozen voor een vierjarige overeenkomst met AZ, maakten de Alkmaarders eerder op de dinsdag bekend. "Dat vinden we jammer, want wij zien Zakaria als talent met potentie", vertelt technisch directeur John de Jong aan de clubsite van PSV. De Eindhovenaren hebben met Aboukhlal om de tafel gezeten om over diens toekomst in het rood-wit te praten. "Wij hebben ons plan aan hem voorgelegd, maar daar kan de speler zich niet in vinden. Dat is zijn goed recht, we wensen hem alle succes bij AZ."

De in Rotterdam geboren jeugdinternational van Oranje heeft zijn eerste training in Alkmaar al achter de rug. Naar verluidt heeft AZ twee miljoen euro overgemaakt naar PSV om de deal mogelijk te maken. AZ speelt donderdag de Europa League-wedstrijd tegen Royal Antwerp FC en neemt het drie dagen daarna op tegen Vitesse. Of Aboukhlal dan al kan debuteren, zal nog moeten blijken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Denk jij dat Aboukhlal het gaat maken bij AZ?

(1650 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws