Update: 'En we zijn voor niemand KaBangU', Willem II rondt deal met AA Gent af

Update: 'En we zijn voor niemand KaBangU', Willem II rondt deal met AA Gent af

Gepubliceerd: dinsdag 27 augustus 2019 om 14:37di 27-08-2019 om 14:37

Laatste update: dinsdag 27 augustus 2019 om 19:04di 27-08-2019 om 19:04

Willem II gaat zich op korte termijn versterken met Elton Kabangu. Dat meldt het Brabants Dagblad. De 21-jarige Kabangu komt over van AA Gent. 

De afgelopen twee seizoenen werd Kabangu door de Belgische club verhuurd aan FC Eindhoven. In dienst van de Keuken Kampioen Divisie-ploeg kwam de aanvaller in totaal tot 18 doelpunten in 77 wedstrijden. 

Het Brabants Dagblad weet dat Kabangu nog medisch gekeurd moet worden door Willem II. Als de keuring zonder complicaties verloopt, wordt de Belg dinsdagmiddag al gepresenteerd. Onduidelijk is nog of de Tricolores Kabangu huren of definitief inlijven. 

Joris Mathijsen, technisch directeur van de huidig koploper van de Eredivisie, is nog op zoek naar meerdere versterkingen. Willem II aast onder meer op een linksback en een aanvallende middenvelder.

Update 19.04: Willem II heeft Kabangu binnen. De Tricolores hebben dinsdagavond een video gedeeld, waarop te zien is hoe de geboren Belg met Congolese roots het Willem II-shirt aantrekt. De oud-aanvaller van FC Eindhoven heeft voor drie seizoenen getekend, laten de Brabanders weten via de clubsite.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws