De Graafschap veegt Eredivisie-bod van tafel: Het komt niet in de buurt

De Graafschap veegt Eredivisie-bod van tafel: "Het komt niet in de buurt"

Gepubliceerd: dinsdag 27 augustus 2019 om 16:10di 27-08-2019 om 16:10

Laatste update: dinsdag 27 augustus 2019 om 17:27di 27-08-2019 om 17:27

Een club uit de Eredivisie heeft een bod uitgebracht op De Graafschap-verdediger Leeroy Owusu. Een akkoord is volgens technisch manager Peter Hofstede ver weg. 

"We liggen nog ver uit elkaar", laat Hofstede dinsdagmiddag aan Omroep Gelderland weten. Om welke ploeg het gaat, zegt hij niet. Omroep Gelderland weet dat Willem II en Sparta in de markt zijn voor Owusu, maar Hofstede laat dat in het midden - ook al was Sparta-trainer Henk Fraser onlangs aanwezig op De Vijverberg.

"Ik kan niet ontkennen dat Fraser hier was. Maar de naam van de club noem ik niet. Ja, het is wel een Eredivisie-club. Het bod dat is uitgebracht komt nog niet in de buurt wat wij voor hem vragen."

De Graafschap stelt zich volgens Hofstede hard op. "Wij willen dit seizoen voor promotie spelen. Onze ambities zijn bekend. Het is niet zo dat belangrijke spelers van ons voor een appel en een ei verkocht gaan worden. Zo werkt het niet."

Owusu (23) heeft in Doetinchem een contract tot medio 2020. Omroep Gelderland schrijft dat Willem II ruim 100.000 euro heeft geboden op de back; De Graafschap zou een half miljoen verlangen. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws