AZ stapt met twintig man plus niet-inzetbare Aboukhlal op de bus naar Brussel

AZ stapt met twintig man plus niet-inzetbare Aboukhlal op de bus naar Brussel

Gepubliceerd: woensdag 28 augustus 2019 om 11:49wo 28-08-2019 om 11:49

Laatste update: woensdag 28 augustus 2019 om 12:01wo 28-08-2019 om 12:01

AZ heeft woensdagochtend de bus gepakt richting Brussel, waar het donderdagavond tegen Royal Antwerp FC zal spelen. De dinsdag vastgelegde Zakaria Aboukhlal is als 21ste man meegereisd, maar zal in elk geval niet debuteren tijdens het Europa League-duel met de Belgen.

Aboukhal bereikte maandagavond een overeenstemming met AZ en werd dinsdag gepresenteerd: de van PSV overgekomen rechtsbuiten is voor donderdag echter nog niet speelgerechtigd, leggen de Alkmaarders uit via de clubsite. Aboukhlal behoort dan ook niet tot de twintigkoppige AZ-selectie, maar zal zijn nieuwe teamgenoten wel met eigen ogen aan het werk zien.

De selectie van trainer Arne Slot herbergt verder weinig verrassende namen. Stijn Wuytens moest het heenduel in Enschede nog missen vanwege een blessure, maar reist wel mee naar zijn vaderland. De overbodige Fred Friday en Marko Vejinovic zijn achtergebleven in Noord-Holland.

AZ en Royal Antwerp FC trappen donderdag om 19.30 af in het Brusselse Koning Boudewijnstadion. De 'thuisploeg' is na de 1-1 in Enschede in het voordeel.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat AZ alsnog de Europa League halen ten koste van Royal Antwerp FC?

(562 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws