Kraay: 'We moeten concluderen dat hij niet goed genoeg is voor Feyenoord'

Kraay: 'We moeten concluderen dat hij niet goed genoeg is voor Feyenoord'

29-08-2019 13:17 Laatste update: 13:21
59

Yassin Ayoub doet er verstandig aan om snel een nieuwe club te vinden. Dat was de conclusie bij talkshow Voetbalpraat, woensdagavond laat op FOX Sports. 

Ayoub behoort deze week niet tot de wedstrijdselectie van Feyenoord. Afgelopen donderdag ontbrak de middenvelder ook al tijdens het heenduel met Hapoel Beer Sheva. "Het is niet echt een gelukkig huwelijk geworden hè, tussen Ayoub en Feyenoord", stelde FOX-commentator Michiel Teeling bij Voetbalpraat"Mij zou het niets verbazen als hij in de komende dagen naar een andere club gaat. Bij Feyenoord wordt het niks."

"Die trainers zijn natuurlijk niet allemaal gek. Moeten we misschien niet concluderen dat Ayoub net niet goed genoeg is voor Feyenoord?", voegde Hans Kraay jr. daar aan toe. "Waarschijnlijk zal-ie het zelf ook wel weten."

Het salaris zou een probleem kunnen vormen bij een vertrek, beseft ook Kraay. "Bij Utrecht verdiende hij waarschijnlijk 200.000, 250.000 euro. Dan krijg je bij Feyenoord waarschijnlijk minimaal het dubbele. Tja..."