Telegraaf: Waarschijnlijk minstens één Argentijn voor de deadline naar Feyenoord

Telegraaf: Waarschijnlijk minstens één Argentijn voor de deadline naar Feyenoord

Gepubliceerd: zaterdag 31 augustus 2019 om 00:13za 31-08-2019 om 00:13

Feyenoord lijkt in de laatste dagen van de transferzomer alsnog toe te willen slaan in Argentinië. Volgens De Telegraaf is de stadionclub nog steeds in de markt voor San Lorenzo-verdediger Marcos Senesi (foto) en Vélez Sarsfield-aanvaller Álvaro Barreal.

De komst van Senesi hangt al langere tijd in de lucht, maar is nog altijd niet officieel: het Algemeen Dagblad meldde aan het begin van de week dat een akkoord met San Lorenzo nabij was, Voetbal International berichtte dat beide clubs alleen de 'details over de belastingafdracht van de transfer' moesten bespreken. De Telegraaf verwacht dat er minstens één Argentijn dit weekend af zal reizen naar Rotterdam.

Waarschijnlijk doelt men op Senesi: het halen van een centrale verdediger heeft immers meer prioriteit dan een vleugelaanvaller als Barreal. De twee Argentijnen moeten samen circa twaalf miljoen euro kosten. Hoewel Feyenoord sinds deze week extra Europa League-inkomsten bij kan schrijven, zal de club creatief moeten zijn wanneer het Senesi én Barreal wil halen. Volgens De Telegraaf denkt de stadionclub aan een huurconstructie voor de Vélez Sarsfield-aanvaller, die een later stadium wellicht definitief naar Rotterdam kan komen.

Feyenoord heeft nog drie dagen de tijd om één of meerdere last minute-versterkingen naar De Kuip te halen. De transfermarkt sluit op maandagavond 2 september.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws