Heerenveen krijgt nul op rekest in Nijmegen: 'Hij is niet te koop'

Heerenveen krijgt nul op rekest in Nijmegen: 'Hij is niet te koop'

01-09-2019 13:39 Laatste update: 14:07
10

SC Heerenveen moet de komst van Ole Romeny uit het hoofd zetten. NEC-directeur Wilco van Schaik laat in gesprek met dagblad De Gelderlander weten dat de jonge aanvaller níet te koop is. 

Volgens de Gelderlander hoopte Heerenveen Romeny voor het sluiten van de transfermarkt in te kunnen lijven. De Friese formatie is nog op zoek naar een extra aanvaller. NEC heeft een bod op Romeny echter naast zich neergelegd. "Ole Romeny is niet te koop", is Van Schaik duidelijk.

De negentienjarige Romeny heeft in Nijmegen een contract tot medio 2022. Afgelopen vrijdag scoorde hij twee keer tegen Telstar, dat in het Goffertstadion met 4-2 werd verslagen. Romeny lijkt dit seizoen eerste spits van NEC te worden, aangezien Sven Braken voor een transfer naar het buitenland staat. 

Heerenveen is zoals gezegd op zoek naar een extra spits. Deze zomer huurde de club Jens Odgaard van Sassuolo. Een directe concurrent heeft de Deense spits niet. Afgelopen seizoen deed Romeny in 23 duels mee in de Keuken Kampioen Divisie. Toen scoorde de tiener één keer.