Rampweek voor AZ-opponent Antwerp: Bolat en veelbesproken Lamkel Zé verbannen

Rampweek voor AZ-opponent Antwerp: Bolat en veelbesproken Lamkel Zé verbannen

Gepubliceerd: zondag 1 september 2019 om 15:22zo 01-09-2019 om 15:22

Het is een puinhoop bij Royal Antwerp FC, melden Belgische media zondag. Sinan Bolat en de veelbesproken Didier Lamkel Zé liggen met elkaar in de clinch en zijn door trainer Laszlo Bölöni uit de selectie gezet.

Antwerp kreeg donderdag klop van AZ in een krankzinnige wedstrijd en de Europa League-uitschakeling kreeg zaterdag nog een staartje. Bolat en Lamkel Zé vlogen elkaar op de training in de haren. De twee spelers zijn disciplinair gestraft door Bölöni.

Bolat en Lamkel Zé zijn buiten de selectie zijn gelaten voor de uitwedstrijd tegen Zulte Waregem, die zondag om 20.00 uur begint. De aanleiding van het incident is niet bekend, maar mogelijk heeft het te maken met de domme rode kaart van Lamkel Zé tegen AZ (1-4).

De ruzie blijft vermoedelijk zonder grote gevolgen voor Bolat. Dat lijkt een ander verhaal voor Lamkel Zé. Het is niet de eerste keer dat de 22-jarige aanvaller uit Kameroen zich in de problemen werkt bij The Great Old.

In de voorbereiding zette Bölöni Lamkel Zé voor meerdere weken terug naar de beloften. Zijn tweede kans heeft hij mogelijk nu compleet verpest, helemaal nu Antwerp met Kevin Miralles, Manuel Benson en Zinho Ganovan drie aanvallers heeft aangetrokken.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws