NAC haalt opgelucht adem en raakt blok aan het been Kali op laatste moment kwijt

NAC haalt opgelucht adem en raakt blok aan het been Kali op laatste moment kwijt

Gepubliceerd: dinsdag 3 september 2019 om 07:46di 03-09-2019 om 07:46

NAC Breda heeft op de slotdag van de transfermarkt nog een oplossing gevonden voor de overbodige Anouar Kali. De 28-jarige Marokkaan maakt het seizoen op huurbasis af bij het Belgische Royal Excelsior Virton.

Het was al een tijdje duidelijk dat Kali geen toekomst meer heeft bij NAC. Hij begon met een fysieke achterstand aan het seizoen, maar kreeg daarvoor al te horen dat hij uit mocht kijken naar een andere club. Kali trainde niet mee met de eerste selectie van NAC om aan zijn fitheid te werken.

Het vertrek van Kali zal voor opluchting zorgen in het Rat Verlegh Stadion. De Marokkaan stond namelijk voor een fors bedrag op de loonlijst. Kali wordt verhuurd aan Virton, maar de Belgische club, die uitkomt op het tweede niveau, heeft de optie om hem definitief over te nemen. 

Kali speelde drie seizoenen voor FC Utrecht, waarna hij één seizoen in Kerkrade voor Roda JC speelde. Hij keerde in 2014 terug in de Domstad, maar zijn rentree mondde uit in een grote deceptie. Nadat het misging op de training (Kali sloeg ploeggenoot Kristoffer Peterson op de training een gebroken kaak), kreeg hij een straf en werd hij geschorst. Hij tekende in de winter van 2015 in Qatar, maar keerde al na een aantal maanden terug omdat hij geen salaris had ontvangen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws