Koeman looft Tadic: Wij zijn blij dat je in Nederland speelt bij Ajax

Koeman looft Tadic: "Wij zijn blij dat je in Nederland speelt bij Ajax"

03-09-2019 23:54
34

Louis van Gaal herhaalt het nog maar eens: niet Matthijs de Ligt, maar Dusan Tadic had verkozen moeten worden tot Voetballer van het Jaar in Nederland. De Ligt kreeg maandag de Gouden Schoen tijdens het voetbalgala, georganiseerd door De Telegraaf.

"Die mag ook verkozen worden tot Voetballer van het Jaar, toch? Iemand die zo creatief en bepalend is geweest en zoveel doelpunten gemaakt heeft en assists heeft gegeven.. U kunt zelf het antwoord bedenken", vertelt Van Gaal voor de camera van Ajax TV.

Tadic moest 'slechts' genoegen nemen met de Bronzen Schoen. "Ik hoor af en toe de verhalen van Frenkie, Matthijs en Daley hoe belangrijk jij was en bent voor Ajax", aldus bondscoach Ronald Koeman.

"Je bent een voorbeeld voor jonge spelers, zowel binnen als buiten het veld. Je bent altijd fit en traint altijd extra. Wij zijn blij dat je in Nederland speelt bij Ajax. Deze Bronzen Schoen is meer dan verdiend."

"Het is altijd mooi om naar je ex-trainer te luisteren. Hij vertelde goede dingen", reageerde Tadic, die met Koeman werkte bij Southampton.