'Wanneer Ajax belt, kun je niet weigeren. Voor Razvan was dit de beste optie'

'Wanneer Ajax belt, kun je niet weigeren. Voor Razvan was dit de beste optie'

04-09-2019 11:19 Laatste update: 12:14
90

Razvan Marin kent geen gelukkige start bij Ajax, maar volgens zijn zaakwaarnemer Pietro Chiodi heeft trainer Erik ten Hag nog veel vertrouwen in de van Standard Luik overgekomen middenvelder.

"Erik ten Hag is erg tevreden over Marin", zegt de Roemeense makelaar in gesprek met TV Digi Sport. "Bij Ajax hebben ze een speciale opleiding. Razvan heeft een van de top-vier teams van Europa van afgelopen seizoen bereikt. Van Standard naar Ajax is een grote stap voor hem."

Marin legde voorstellen van Villarreal, Borussia Dortmund en Sassuolo naast zich neer voor een contract bij Ajax. "Wanneer Ajax belt, kun je niet weigeren. Voor Razvan's filosofie was Ajax de beste optie. Toen Villarreal kwam, was hij al heel dicht bij het tekenen van een contract bij Ajax", aldus Chiodi over de middenvelder, die bij de start van het seizoen een basisplaats had in Amsterdam maar na een aantal mindere optredens gepasseerd is door Ten Hag. De Ajax-coach zei na de uitwedstrijd tegen APOEL Nicosia dat hij meer verwacht van Marin, maar dat de nieuweling tijd krijgt om zich aan te passen.