Update: Can reageert op geruchtmakende absentie: 'Ik zal verder niets zeggen'

Update: Can reageert op geruchtmakende absentie: 'Ik zal verder niets zeggen'

04-09-2019 12:11 Laatste update: 16:57
59

Emre Can is boos op zijn club Juventus. De middenvelder kreeg deze week te horen dat hij door zijn club niet is ingeschreven voor de Champions League - en dat terwijl hem dat juist wél was toegezegd. 

"Dit is een enorme schok voor mij", wordt Can woensdag geciteerd door BILD. Dinsdag liet trainer Maurizio Sarri hem telefonisch weten dat hij buiten de boot is gevallen. Respectloos, vindt Can.

"Het gesprek duurde amper een minuut en ik kreeg geen duidelijke reden te horen. Dit is zuur, het maakt me woedend. Het zal zeker consequenties hebben. Na mijn terugkeer zal ik met de club praten."

Extra vervelend: Can, oud-speler van Liverpool, Bayern München en Bayer Leverkusen, kon deze zomer naar andere clubs verkassen. Onder meer PSG wilde de international graag hebben. "Ik besloot om bij Juve te blijven, maar dan wél onder de voorwaarde dat ik in de Champions League zou kunnen spelen."

Can komt komende week met Duitsland in actie tegen het Nederlands elftal.

Update 16.57: Can heeft via Twitter gereageerd op het nieuws over het nieuws over zijn absentie. De Duitse international wil niet veel woorden meer vuil maken aan de situatie. 'De prestaties van Juventus zijn altijd het belangrijkste geweest voor mij. Uit respect voor de club en mijn ploeggenoten zal ik verder niets meer zeggen', laat hij weten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie