'Wat voor statement is dat!? Van Bommel maakt Dumfries een beetje belachelijk'

'Wat voor statement is dat!? Van Bommel maakt Dumfries een beetje belachelijk'

Gepubliceerd: woensdag 4 september 2019 om 13:07wo 04-09-2019 om 13:07

PSV-trainer Mark van Bommel maakt spelers min of meer belachelijk door ze tijdens een wedstrijd briefjes te geven met instructies. Dat zei FOX Sports-commentator Leo Driessen dinsdagavond bij Voetbalpraat. 

Van Bommel verbaasde afgelopen zondag door tijdens het uitduel met RKC Waalwijk, bij een 3-1 voorsprong, een briefje uit te delen aan rechtsback Denzel Dumfries. "Op dat briefje stond dat Dumfries niet te veel mee naar voren moest en wanneer hij uit de rug van z'n tegenstander moest komen", weet Mark van Rijswijk. De commentator informeerde na afloop bij Van Bommel.

"Het verhaal van die briefjes is natuurlijk dat PSV niemand in het veld heeft die het doet. Van Bommel moet énorm coachen. (...) Vorig jaar bepaalden Luuk de Jong en Daniel Schwaab het moment van druk zetten. Nu is Pablo Rosario aanvoerder, maar hij is geen leider. Wie bij PSV moet coachen?"

Collega Driessen vindt het grote nonsens. "Je staat 3-1 voor, die wedstrijd is gedaan, dan ga je toch niet een briefje... Het is toch ook een beetje zo'n speler belachelijk maken? Dat doe je toch de dag erna, met de beelden erbij? Welk statement maak je nou!?"

Poll

Eens met Driessen?

(5284 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws