Aan Ajax gelinkte Olmo: 'Dit was het perfecte moment voor een transfer'

Aan Ajax gelinkte Olmo: 'Dit was het perfecte moment voor een transfer'

Gepubliceerd: donderdag 5 september 2019 om 07:05do 05-09-2019 om 07:05

Laatste update: donderdag 5 september 2019 om 08:17do 05-09-2019 om 08:17

Spaanse media wisten het medio augustus zeker: Ajax zou zich gaan versterken met Dani Olmo, een toptalent van Dinamo Zagreb. Nu de transfermarkt gesloten is, speelt Olmo echter nog steeds in Kroatië. In gesprek met Sportske Novosti vertelt de Spaanse stilist deze week over een frustrerende zomer. 

"Ik wilde vertrekken bij Dinamo", steekt een openhartige Olmo van wal in een uitgebreid interview. "Ik mikte op een stap hogerop, een nieuwe club in een grote competitie. Dit leek het perfecte moment, ook voor Dinamo, nadat ik met Spanje de Europese titel had gewonnen. Alleen, er kwam blijkbaar geen interessant aanbod, dus ik ben gebleven."

Volgens Sportske Novosti ontvingen Olmo en zijn management slechts één concrete aanbieding. Borussia Mönchengladbach was bereid 16 miljoen euro te betalen voor de aanvaller. Dinamo hanteerde een vraagprijs van 40 miljoen.

"Misschien vraagt de club te veel voor me, ik weet het niet. 40 miljoen? Dat lijkt me te veel, want ik speel in de Kroatische competitie. Buitenlandse clubs gaan zo'n bedrag nooit betalen."

Nu het niet tot een vertrek is gekomen, wil Dinamo het contract van Olmo graag openbreken en verlengen. "Ik zie wel wat er gebeurt als ik terugkeer na de interlandperiode. We hebben geen haast om te verlengen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws