Dalmau: 'We hadden elke dag ruzie, dat voelde niet prettig'

Dalmau: 'We hadden elke dag ruzie, dat voelde niet prettig'

05-09-2019 08:29 Laatste update: 12:33
106

Adrián Dalmau wilde na zijn debuutseizoen bij Heracles Almelo perse een stap hogerop maken. De Spaanse aanwinst van FC Utrecht vertelt dat in gesprek met Voetbal International. 

Dalmau (25) zinde na een sterk debuutjaar, met 19 competitiegoals, op een nieuw avontuur. De Spanjaard diende volgens VI een transferverzoek in. "Op vakantie heb ik de knoop doorgehakt; ik wilde een volgende stap maken. Vervolgens werkte de club niet mee." Heracles zou dwars hebben gelegen toen Maccabi Tel Aviv zich in Almelo meldde. 

Wedden

Meer odds

Dalmau meldde zich bij de clubleiding van Heracles. "We hadden elke dag ruzie, dat voelde niet prettig. Ik hou er niet van om ruzie te maken, zo ben ik helemaal niet", blikt Dalmau terug. "Ik voelde me onbegrepen."

Uiteindelijk haalde FC Utrecht Dalmau in juli naar stadion Galgenwaard. "Als je het ergens niet naar je zin hebt, moet je daar niet langer blijven. Daar wordt niemand beter van. Ik wil Heracles bedanken voor de kans die het mij heeft gegeven. Nu is het tijd voor de volgende stap. Nu ben ik speler van FC Utrecht."