Lange neus naar Feyenoord: Ironisch, hè... Dat ze nu een spits tekortkomen

Lange neus naar Feyenoord: "Ironisch, hè... Dat ze nu een spits tekortkomen"

Gepubliceerd: donderdag 5 september 2019 om 15:30do 05-09-2019 om 15:30

Laatste update: donderdag 5 september 2019 om 15:47do 05-09-2019 om 15:47

Twee doelpunten in de eerste vier competitiewedstrijden: Joël Zwarts is goed begonnen aan het nieuwe seizoen bij Excelsior. De twintigjarige spits trekt een lange neus naar Feyenoord.

Want terwijl Feyenoord in de laatste dagen van de transferperiode naarstig op zoek was naar een nieuwe spits, liep Zwarts deze zomer transfervrij de deur uit. "Ironisch, hè... Dat ze nu een spits tekortkomen", grijnst hij voor de camera van FOX Sports. "Het is voor hun weer een probleem om op te lossen. Ik doe m'n ding bij Excelsior."

Zwarts houdt een wrange nasmaak over aan zijn vertrek bij Feyenoord. "De optie in mijn contract werd niet gelicht, terwijl ze eerst zeiden dat die wél gelicht zou worden. We zouden daarna nog praten over een twee- of driejarig contract. Eén dag voor het gesprek werd mijn zaakwaarnemer gebeld met de boodschap dat het niet doorging."

"Het was voor mij een verrassing", aldus Zwarts. "Ze hadden het beloofd. Het was de insteek om nog één jaar bij Feyenoord te blijven en alles te geven, maar het mocht helaas niet zo zijn."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws