'Met Frenkie de Jong kan ik Nederlands praten bij Barcelona. Dat is ook fijn'

'Met Frenkie de Jong kan ik Nederlands praten bij Barcelona. Dat is ook fijn'

Gepubliceerd: zaterdag 7 september 2019 om 09:08za 07-09-2019 om 09:08

Laatste update: zaterdag 7 september 2019 om 09:25za 07-09-2019 om 09:25

Ludovit Reis spreekt nog geen Spaans en is blij dat hij bij FC Barcelona Nederlands kan spreken met Frenkie de Jong. Beide spelers praten regelmatig met elkaar, vertelt Reis aan de NOS.

"Met Frenkie kan ik Nederlands praten. Dat is ook fijn. Frenkie neemt je gewoon mee. Na de warming-up begin je aan de rondo's. Dat is waanzinnig", zegt Reis. "Dat ik het mee mag maken als jonge speler, geniet ik van. Als je ziet wat Frenkie allemaal laat zien, daar kan ik alleen maar van genieten."

Reis maakte deze zomer de overstap van FC Groningen naar Barcelona. Hij stroomde in bij Barcelona B, maar de club heeft meer plannen met de middenvelder. "Natuurlijk ben ik overtuigd van mijn keuze, anders zou ik hem niet maken. Ik heb er met mijn familie over gesproken."

"Ik wacht op mijn kans en ga er vol voor. Ze willen mij zo snel mogelijk bij het eerste hebben en ze hebben gezien dat ik me goed ontwikkel. Dat ziet iedereen daar. Als de kans er is, moet ik hem met beide handen aanpakken. Niet met 100%, maar met 120%. Daar wacht ik op."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws