Schandaalstuk van The Sun: Drinkwater in elkaar geslagen tijdens avondje stappen

Schandaalstuk van The Sun: Drinkwater in elkaar geslagen tijdens avondje stappen

Gepubliceerd: zondag 8 september 2019 om 07:56zo 08-09-2019 om 07:56

The Sun heeft groot uitgepakt met een smeuïg verhaal over Danny Drinkwater. De aan Burnley verhuurde Chelsea-middenvelder is volgens de boulevardkrant hevig toegetakeld na een avondje stappen in Manchester.

Drinkwater zou in beschonken toestand hebben geprobeerd om aan te pappen met de vriendin van een andere profvoetballer, de Zuid-Afrikaanse Scunthorpe United-back Kgosi Ntlhe. Volgens The Sun kwam het tot een handgemeen tussen de twee, waarna Drinkwater door bewakers uit de nachtclub werd verwijderd.

Volgens een niet nader genoemde bron keerde een menigte van zes man zich vervolgens tegen de drievoudig Engels international. Drinkwater werd naar verluidt tegen de grond geslagen door de 'thugs', die insloegen op zijn gezicht en op zijn enkel sprongen. "Ze riepen: breek zijn benen! Hij zat onder het bloed, het was incredibly nasty", wordt de bron geciteerd door The Sun.

Het incident zou plaats hebben gevonden na de wedstrijd tussen Burnley en Liverpool van zaterdag 31 augustus, waarin Drinkwater vanaf de bank zag hoe zijn ploeg met 0-3 onderuitging. Burnley meldde enkele dagen later dat de middenvelder voorlopig uit de roulatie is vanwege een enkelblessure, maar liet in het midden waar en hoe Drinkwater deze had opgelopen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws