Genee over opvallende ontmoeting met Blind: 'Opeens dacht hij: het is een lul'

Genee over opvallende ontmoeting met Blind: 'Opeens dacht hij: het is een lul'

Gepubliceerd: dinsdag 10 september 2019 om 09:16di 10-09-2019 om 09:16

Wilfred Genee had vrijdagavond een opvallende ontmoeting met Danny Blind, zo vertelt de presentator bij Veronica Inside. De oud-bondscoach van het Nederlands elftal was niet echt blij om Genee tegen het lijf te lopen, zo lijkt het.

Genee had in een café afgesproken met een goede vriend om Duitsland - Nederland te gaan kijken. "We hadden een tafeltje gereserveerd, dus ik vroeg aan de bar waar dat tafeltje was. Op dat moment hoor ik: hé, Wilfred! Dus ik draai me om en daar zit Danny Blind. Ik loop naar hem toe, geef hem een hand en zeg: leuk dat je er bent, maar moet je niet naar de wedstrijd toe? Je zoon speelt mee."

Het gesprek nam vervolgens snel een opvallende wending. "Ik stel me voor aan de vrienden waarmee hij is. En ik draai mij weer naar Danny, maar die draait zijn rug naar mij toe en begint op zijn telefoon. Dus ik sta er een tijdje bij zo van: wat is hier aan de hand, ik snap er niets van." Genee zocht zijn tafel op, maar het voorval zat hem niet helemaal lekker. Hij besluit dan ook terug te gaan naar Blind.

"Ik tik hem op zijn rug: Danny hebben wij ruzie of een probleem met elkaar? 'Dat weet ik niet', zei hij, maar hij bleef maar op zijn telefoon zitten", aldus de presentator, die het uit wilde praten. "Ik weet het niet! Ik zit nu op mijn telefoon!, riep hij." Genee was hoogst verbaasd. "Ik heb erover na zitten denken. Ik kan mij goed voorstellen dat hij moeite heeft met ons programma, want hij is behoorlijk hard aangepakt. Maar roep mij dan niet."

Blind vertelde aan een gezamenlijke vriend dat hij 'niets met Genee te maken wil hebben'. "Ik denk dat hij mij eerst riep en ineens dacht: oh nee, ik vind het een lul", aldus een verbaasde Genee.

Lees meer over: Nederland Nederland

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws