Zwaargeblesseerd na presentatie bij PSV: 'Dokter zei dat ik terug moest komen'

Zwaargeblesseerd na presentatie bij PSV: 'Dokter zei dat ik terug moest komen'

10-09-2019 17:35 Laatste update: 19:53
73

Ryan Thomas werd op 14 augustus 2018 gepresenteerd door PSV, maar liep op 22 augustus, tijdens zijn eerste trainingsweek, tegen een zware knieblessure aan. Daardoor was de middenvelder uit Nieuw-Zeeland bijna een jaar uit de roulatie. Thomas weet nog goed wat er die dag door hem heen ging.

"De scan was diezelfde middag nog. Ik zat toen in een hotel", vertelt Thomas bij PSV TV. "Dus ik deed de scan, ging naar het hotel en toen kwam het berichtje van de dokter. Hij zei dat ik terug moest komen. Toen wist ik genoeg. Dan is het geen goed nieuws."

Een absolute nachtmerrie voor Thomas, die zoveel had verwacht van zijn transfer naar PSV. "Een van de ergste dagen van m'n leven? Absoluut. Mijn vriendin had me nog nooit zien huilen, maar op dat moment wel. Je bent net bij de club van je dromen en dan gebeurt dit. Het voelt alsof al je plannen in duigen vallen. Dat was het ergste."

Thomas hervatte vorige maand de groepstraining bij PSV. Hij wacht nog altijd op zijn officiële debuut voor de Eindhovenaren.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie