Ruim na deadline bevestiging: weer een Ecuadoriaan in het shirt van Willem II

Ruim na deadline bevestiging: weer een Ecuadoriaan in het shirt van Willem II

Gepubliceerd: dinsdag 10 september 2019 om 22:07di 10-09-2019 om 22:07

De transfer was eigenlijk zo goed als rond, maar het is nu zeker: Jhonny Quiñónez speelt dit seizoen voor Willem II. De Ecuadoriaanse middenvelder heeft een werkvergunning gekregen en is door de medische keuring gekomen, waardoor hij nu definitief kan uitkomen voor de Tilburgers.

Op de clubsite meldt Willem II dat Quiñónez maandag medisch is gekeurd, waarna hij dinsdag zijn werkvergunning verstrekt kreeg. De Ecuadoriaan komt over van SD Aucas, een club waar de Tricolores al langer een samenwerkingsverband mee hebben. Vorig seizoen kwam linksback Diego Palacios namelijk ook al over van die club, waarna hij indruk maakte in het Koning Willem II Stadion.

Palacios verdiende met zijn spel een transfer naar Los Angeles FC, terwijl ook Barcelona geïnteresseerd zou zijn geweest. Quiñónez zal hetzelfde hopen te bereiken en kan daar aanstaande zondag al mee beginnen, aangezien hij speelgerechtigd is voor het Eredivisie-duel tegen Heracles Almelo. De Ecuadoriaanse middenvelder gaat spelen met rugnummer 28.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws