Concurrentiestrijd bij FC Twente: 'Kom van Ajax, dus ben het wel gewend'

Concurrentiestrijd bij FC Twente: 'Kom van Ajax, dus ben het wel gewend'

Gepubliceerd: woensdag 11 september 2019 om 15:58wo 11-09-2019 om 15:58

Queensy Menig verraste door vlak voor het sluiten van de transfermarkt voor FC Twente te kiezen. De aanvaller liet zijn contract bij het Franse FC Nantes ontbinden, omdat hij daar niet meer in de plannen voorkwam.

"Dat is zeker niet niks, maar je maakt een bewuste keuze. Daar sta ik nog steeds achter. Het duurde niet lang voor ik hier stond", vertelt Menig aan FOX Sports. "Hier heb ik meer zicht op speelminuten. Je wilt minuten maken. Uiteindelijk ben je voetballer, wil je op het veld staan en belangrijk zijn voor het team."

Menig (24) kwam maar liefst drie seizoenen op huurbasis uit voor PEC Zwolle. Of zijn oude club opnieuw interesse toonde, laat hij in het midden. "Ik had meerdere opties, heel veel opties. Maar dit is toch vertrouwd. Twente is een mooie club. Ze zitten er lekker in, dus why not? Ik ben meerdere keren naar PEC gegaan. Ik heb goede tijden, maar ook mindere tijden gekend. Ik kijk goed terug op PEC, maar ik ben nu hier."

De concurrentiestrijd bij Twente is groot. "Het maakt mij niet veel uit. Ik kom van Ajax. Daar is de concurrentiestrijd ook moordend, dus ik ben het wel gewend."

Poll

Gaat Menig het maken bij FC Twente?

(1068 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws