Klopp 'passeert' Nederlands talent: 'Ik moet me er niet te veel zorgen om maken'

Klopp 'passeert' Nederlands talent: 'Ik moet me er niet te veel zorgen om maken'

Gepubliceerd: woensdag 11 september 2019 om 22:34wo 11-09-2019 om 22:34

Met Virgil van Dijk, Georginio Wijnaldum en Sepp van den Berg telt de Champions League-selectie van Liverpool drie Nederlanders. Ki-Jana Hoever had er ook graag bijgezeten, maar werd gepasseerd door Jürgen Klopp. De zeventienjarige Nederlander maakt zich geen zorgen.

"Ik was er niet zo mee bezig en wist ook niet dat de selectie kwam", vertelt Hoever aan Voetbal International. "In de tweede seizoenshelft zat ik er wel bij, maar ze hebben tegen mij gezegd dat het gewoon per positie is bekeken en dat ik me er niet te veel zorgen om moet maken."

Toch had het Nederlandse talent het stiekem wel graag anders gezien. "Het is jammer, maar ze hebben natuurlijk een grote groep. Ik ben al heel blij dat ik mag meetrainen. Nu moet ik hard werken en hopen dat ik er in januari wel bij zit. Ik ben nog jong."

Hoever heeft een goede band met Klopp. "Zijn knuffels? Die zijn wel lekker, ja", lacht hij. "Dat geeft vertrouwen. Hij straalt uit dat hij bezig is met de jeugd en dat is gewoon heel fijn." Klopp was vorig seizoen vol lof over Hoever, die enkele wedstrijden mocht meedoen. "Ik had niet gedacht dat het zo snel zou gebeuren, maar ik ben er heel dankbaar voor."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws