Afscheidsinterview na 7 jaar Amsterdam: 'Ontzettend jammer om Ajax te verlaten'

Afscheidsinterview na 7 jaar Amsterdam: 'Ontzettend jammer om Ajax te verlaten'

Gepubliceerd: donderdag 12 september 2019 om 07:21do 12-09-2019 om 07:21

Lasse Schöne hoopt dat hij binnenkort officieel afscheid kan nemen van de fans van Ajax. Op dit moment staat er nog niets gepland. Schöne, deze zomer vertrokken naar Genoa, vertelt dat in een groot interview met Ajax Showtime. 

Na zeven jaar trouwe dienst koos Schöne (33) voor een avontuur in de Serie A. Vanwege zijn goede band met de Amsterdamse achterban zou hij graag nog afscheid willen nemen in de Johan Cruijff Arena. "Het is nog niet gepland, maar ik hoop dat het gaat gebeuren", wordt de controleur geciteerd.

"Het lijkt me mooi om afscheid te nemen van de supporters en Ajax wil dat ook. Ik ben heel dankbaar hoe de supporters mij hebben opgevangen en er zijn geweest in goede en slechte tijden. Ajax heeft een fantastisch publiek en het is een fantastische club. Ik ga het zeker missen."

Juiste moment
Na zeven seizoenen in de hoofdstad was het tijd voor een nieuwe stap, stelt Schöne. "Ik vind het ontzettend jammer om Ajax te verlaten, maar ik denk wel dat het het juiste moment was. Het gevoel is nu gewoon goed, mijn gezin staat erachter en het is een mooie ervaring voor mij om in een ander land te spelen."

"Ik ben enorm dankbaar voor al die fantastische jaren die ik heb gehad bij Ajax. Het is dan ook mooi om nu door de voordeur te vertrekken. Dat de fans het jammer vinden, doet mij goed."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws