'PSV draait door blessures Bergwijn en Guti overuren richting belangrijke week'

'PSV draait door blessures Bergwijn en Guti overuren richting belangrijke week'

Gepubliceerd: donderdag 12 september 2019 om 13:54do 12-09-2019 om 13:54

PSV is er veel aan gelegen om Érick Gutierrez en Steven Bergwijn zo snel mogelijk fit te krijgen. Dat meldt De Telegraaf. Volgende week staan er belangrijke wedstrijden tegen Vitesse, Sporting Portugal en Ajax op het programma.

Gutierrez maakte afgelopen week behoorlijk wat kilometers om zijn interlands voor Mexico te spelen, maar kwam niet ongeschonden uit de strijd. Tijdens een training van de Mexicanen brak Guti zijn middenhandsbeentje, wat resulteerde in een operatie. In Eindhoven wil men gewoon gebruik maken van de Mexicaan komende week. Daarom wordt er gekeken naar de optie om hem een manchet aan te meten, waardoor de 24-jarige middenvelder in actie zou kunnen komen.

Ook zijn er nog altijd zorgen om Steven Bergwijn. Als gevolg van een hamstringblessure moest de aanvaller verstek laten gaan bij Oranje. Bij PSV wordt hard gewerkt om Bergwijn fit te krijgen voor de komende week. Hierbij wordt volgens De Telegraaf van dag tot dag afgewogen wat verantwoord is en wanneer er minuten gemaakt kunnen worden.

Naast Gutierrez vloog afgelopen week nog een andere PSV'er de wereld over: Ritsu Doan. Hij zit komende zaterdag tijdens de thuiswedstrijd tegen Vitesse voor het eerst bij de wedstrijdselectie, nadat hij in de voorbije interlandperiode vminuten maakte voor Japan tegen Paraguay (2-0) en Myanmar (2-0).

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws