Streep door Van de Beek bij Ajax: 'We willen niet dat het in herhaling valt'

Streep door Van de Beek bij Ajax: 'We willen niet dat het in herhaling valt'

Gepubliceerd: vrijdag 13 september 2019 om 13:45vr 13-09-2019 om 13:45

Donny van de Beek mist zaterdag de competitiewedstrijd tussen Ajax en sc Heerenveen. De middenvelder heeft nog te veel last van een hamstringblessure. Achter de naam van Dusan Tadic staat nog een vraagteken.

"We werken van dag tot dag", zegt Ten Hag op de persconferentie over Van de Beek. "We proberen zo snel mogelijk te gaan, maar we willen natuurlijk niet dat het in herhaling valt. Morgen zal hij er niet bij zijn, nu werken we naar dinsdag (Champions League-wedstrijd tegen Lille OSC, red.). Hij kan al vrij veel, maar is nog niet teruggekeerd in de teamtraining."

Tadic raakte in de voorbije interlandperiode met Servië geblesseerd. De aanvoerder is nog een twijfelgeval. "Of hij niet gaat spelen? Dat is zeker een overweging. Hij is met klachten teruggekomen", zegt Ten Hag. Tot slot had de Ajax-trainer ook nieuws over Noussair Mazraoui. De rechtsback annex middenvelder heeft een 'spierprobleem' en speelt niet tegen Heerenveen.

Siem de Jong zit voor het eerst dit seizoen bij de wedstrijdselectie van Ajax. Hij is de vervanger van Dani de Wit, die twee weken geleden naar AZ vertrok.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws