Van Bommel heeft slecht maar ook goed nieuws richting Vitesse: 'Goede kant op'

Van Bommel heeft slecht maar ook goed nieuws richting Vitesse: 'Goede kant op'

Gepubliceerd: vrijdag 13 september 2019 om 14:25vr 13-09-2019 om 14:25

Laatste update: zaterdag 14 september 2019 om 06:41za 14-09-2019 om 06:41

PSV-trainer Mark van Bommel kan in de wedstrijd tegen koploper Vitesse niet beschikken over Erick Gutiérrez. De middenvelder is niet fit genoeg om dit weekend in actie te komen. 

"Guti heeft zijn middenhandsbeentje gebroken", zegt Van Bommel via de officiële kanalen van PSV. "Hij kan niet spelen morgen." De Eindhovenaren missen in de thuiswedstrijd tegen de Arnhemmers ook Gaston Pereiro. "Pereiro gaat de goede kant op. Hij is weer aan het lopen. Hij moet weer fit gaan worden."

Van Bommel heeft wel goed nieuws over Steven Bergwijn. De aanvaller miste de interlandperiode met Oranje, maar lijkt op weg om minuten te gaan maken tegen Vitesse. Een definitief besluit wordt zaterdag genomen. "Stevie gaat de goede kant op. Hij heeft goed getraind", zei Van Bommel, die nog geen beroep lijkt te gaan doen op Ibrahim Afellay. "Afellay is op dit moment veel verder dan op het begin van de voorbereiding. Maar, dat wil niet zeggen dat hij helemaal wedstrijdfit is. Hij heeft heel lang niet gespeeld en we moeten niet overhaasten."

Poll

Wat gaat PSV doen tegen Vitesse?

(1258 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws