Van Bommel: 'Je valt in en scoort in je eerste wedstrijd, fantastisch'

Van Bommel: 'Je valt in en scoort in je eerste wedstrijd, fantastisch'

Gepubliceerd: vrijdag 13 september 2019 om 19:48vr 13-09-2019 om 19:48

Laatste update: vrijdag 13 september 2019 om 19:50vr 13-09-2019 om 19:50

PSV-coach Mark van Bommel is blij met de verrichtingen van Donyell Malen bij het Nederlands elftal. De aanvaller maakte een doelpunt tegen Duitsland en hielp Oranje daarmee op weg naar een 2-4 overwinning in Hamburg.

"Malen, ja dat is natuurlijk fantastisch. Als je bij het Nederlands elftal komt heb je dat zelf verdiend", aldus Van Bommel tegen FOX Sports. "Je valt in en je scoort in je eerste wedstrijd, in Duitsland, je wint de wedstrijd. Dat is een heel fijn gevoel." Van Bommel heeft niet het gevoel dat hij Malen weer met beide benen op de grond moet zetten. "Nee, dat soort jongens hebben wij niet in ons elftal. Als ze al gaan zweven doen de jongens dat onderling zelf, daar hoef ik niet veel aan te doen."

PSV neemt het zondag in eigen stadion op tegen koploper Vitesse. Van Bommel is op zijn hoede. "Het is een goede ploeg die gewoon bovenin mee kan spelen, dat laten ze ook zien. Ze spelen 4-4-2, niet iedereen speelt 4-4-2, maar dat is ook niets nieuws. Daar hebben we al vaker tegen gespeeld."

Voor PSV staat er een reeks van vier thuiswedstrijden op het programma. Achtereenvolgens Vitesse, Sporting Portugal, Ajax en FC Groningen komen op bezoek in het Philips Stadion. "Het gaat door tot het begin van de volgende interlandperiode, om de drie of vier dagen speel je. Het is mooi, dan kunnen we samen met het publiek weer een mooie doorstart maken."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws