'Ten Hag vroeg steun bij De Telegraaf vlak voor vertrek naar Ajax'

'Ten Hag vroeg steun bij De Telegraaf vlak voor vertrek naar Ajax'

Gepubliceerd: vrijdag 13 september 2019 om 21:29vr 13-09-2019 om 21:29

Erik ten Hag heeft voor zijn vertrek naar Ajax steun gevraagd aan De Telegraaf. Dat vertelt journalist Valentijn Driessen, die de laatste weken de kop van jut is vanwege zijn kritische blik op de Ajax-trainer.

Driessen zegt dat Ten Hag de media zoveel mogelijk onder controle probeert te houden. "Het is een controlfreak, dus hij probeert het natuurlijk wel", zegt Driessen bij Veronica Inside.

"Collega Mike Verweij sprak hem net voor hij naar Ajax ging. Hij kreeg een sms: ga jij mij steunen bij Ajax, Mike? Mike reageerde: als jij gewoon wint en goed speelt, steunen we je. Maar we blijven je wel kritisch volgen. Zo staan wij er gewoon in en zo moet je er ook in staan. Het maakt mij geen reet uit of hij het leuk vindt ja of nee. Ik zit daar als journalist. Als ik het goed vind schrijf ik het en anders ook."

Driessen benadrukt dat hij verder niets tegen Ten Hag heeft. "Nee, totaal niet. Dat speelt echt geen enkele rol. Ook niet dat hij kaal of een tukker is, hij niet Amsterdams praat of slecht uit z'n woorden komt. Het gaat er om wat hij doet met het elftal."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws