Mooie toekomst voor Obispo: 'Potentie basisspeler te worden bij PSV'

Mooie toekomst voor Obispo: 'Potentie basisspeler te worden bij PSV'

Gepubliceerd: zaterdag 14 september 2019 om 10:12za 14-09-2019 om 10:12

Laatste update: zaterdag 14 september 2019 om 10:14za 14-09-2019 om 10:14

Armando Obispo speelt zaterdagavond voor het eerst in zijn carrière tegen PSV. De verdediger speelt dit seizoen op huurbasis voor Vitesse, maar staat al vanaf zijn zevende onder contract in Eindhoven. 

De verdediger geeft toe dat het een rare gewaarwording gaat zijn. Bij een doelpunt probeert hij zich dan ook in te houden. "Als ik scoor, ga ik geen rondjes rennen of gek doen, maar ik zal wel mijn emotie tonen", vertelt hij tegen De Telegraaf. "Zoals elke wedstrijd wil ik laten zien wat ik kan. Natuurlijk kijken nu ook alle PSV-fans mee en daarom is dit een mooi moment voor mij om aan hen te laten zien wat ik kan."

Vitesse-coach Leonid Slutsky voorspelt een mooie toekomst voor Obispo. "Ik denk dat hij de potentie heeft om basisspeler van PSV te worden. Armando heeft veel kwaliteiten", aldus de Rus. Toch geeft hij aan dat Obispo het niet alleen tegen PSV moet laten zien. "PSV gaat hem niet beoordelen op twee wedstrijden tegen PSV, maar op hoe hij het gedurende het hele seizoen heeft gedaan."

Volgens Mark van Bommel is het goed dat Obispo speeltijd krijgt in Arnhem. "Hij speelt elke minuut. Al onze gehuurde spelers worden gevolgd en daar worden rapporten van gemaakt. (…) Het is mooi dat hij gewoon bij een goede club in Nederland speelt."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Gaat Obispo het eerste elftal van PSV halen?

(662 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws