Slutsky waakt voor PSV-talent: 'Geboren in 2002 en nu al in het eerste elftal'

Slutsky waakt voor PSV-talent: 'Geboren in 2002 en nu al in het eerste elftal'

Gepubliceerd: vrijdag 13 september 2019 om 17:57vr 13-09-2019 om 17:57

Laatste update: vrijdag 13 september 2019 om 19:36vr 13-09-2019 om 19:36

Vitesse-coach Leonid Slutsky gaat vol vertrouwen richting de uitwedstrijd tegen PSV van aanstaande zondag. Volgens de Rus moeten de spelers op hun hoede zijn voor Mohammed Ihattaren, die naar alle waarschijnlijkheid weer in de basis begint bij PSV.

"PSV heeft dit seizoen een jonge groep aanvallers en een aantal getalenteerde spelers", aldus Slutsky tegen Vitesse TV. "Zie bijvoorbeeld Ihattaren, ik vind hem een fantastische speler. Hij is geboren in 2002 en speelt nu al in het eerste elftal van PSV. Soms dan denk ik eraan welke spelers zijn vertrokken bij PSV, zoals Luuk de Jong en Hirving Lozano. Maar als je het bekijkt: de vervangers zijn niet slechter dan de vertrokken spelers. Malen, Gakpo, Ihattaren, Bergwijn nu op '10'."

Vitesse bezet momenteel de eerste plaats in de Eredivisie, PSV volgt op slechts één punt achterstand. Wel hebben de Eindhovenaren een wedstrijd minder gespeeld. "We hebben een goed resultaat gehaald tegen Ajax en AZ, maar dat waren thuiswedstrijden", vervolgt Slutsky. "Voor ons zit er een groot verschil in thuis- en uitwedstrijden. Het wordt een serieuze test."

Vitesse moet het tijdens de wedstrijd tegen PSV nog doen zonder de geblesseerde spelers Hilary Gong en Charly Musonda. Eli Dasa is wel fit, maar hij heeft nog geen werkvergunning en kan dus niet in de selectie opgenomen worden.

Poll

Is Mohammed Ihattaren een wereldtopper in wording?

(4609 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws