Willems krijgt compliment uit Liverpool-hoek na 'hell of a goal' voor Newcastle

Willems krijgt compliment uit Liverpool-hoek na 'hell of a goal' voor Newcastle

Gepubliceerd: zaterdag 14 september 2019 om 17:40za 14-09-2019 om 17:40

Laatste update: zaterdag 14 september 2019 om 17:46za 14-09-2019 om 17:46

Jetro Willems maakte zaterdag naam voor zichzelf in Engeland door met een wereldgoal de score te openen bij Liverpool - Newcastle United. Ondanks zijn eerste Premier League-treffer kon de oud-speler van Sparta en PSV er niet echt van genieten.

Dat had alles te maken met de 3-1 nederlaag die Newcastle uiteindelijk leed op Anfield. "Dit is een teleurstellend resultaat, omdat onze twee enige fouten direct tegengoals betekenden. En als je Liverpool een kans geeft, dan zullen ze die benutten", reageert Willems in gesprek met The Chronicle.

"We begonnen goed, vonden de ruimte, waren goed in de passing, speelden kalm. Maar doordat zij druk gingen zetten, veranderde ons spel", vervolgt de linkspoot, die de moed erin houdt. "Al met al doen we het dit seizoen helemaal nog niet zo verschrikkelijk. We moeten doorgaan en geloof blijven houden."

Na afloop kreeg Willems uit Liverpool-hoek wel complimenten. Andy Robertson was onder de indruk van van de goal. "Eerlijk is eerlijk: Newcastle begon geweldig, ze maakten a hell of a goal."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws