LIVE-discussie: RKC mist twee spelers in belangrijke clash met PEC Zwolle

LIVE-discussie: RKC mist twee spelers in belangrijke clash met PEC Zwolle

Gepubliceerd: zondag 15 september 2019 om 11:30zo 15-09-2019 om 11:30

Laatste update: zondag 15 september 2019 om 13:54zo 15-09-2019 om 13:54

RKC Waalwijk moet het in de wedstrijd tegen PEC Zwolle doen zonder Paul Quasten en Hannes Delcroix. Beide spelers zijn niet fit genoeg om te starten tegen PEC, dat met dezelfde opstelling begint als in de vorige Eredivisie-wedstrijd tegen FC Emmen. Delcroix zit wel op de bank. Ook is het de eerste wedstrijd na het veelbesproken auto-ongeluk van coach John Stegeman.

De coach kwam de afgelopen week negatief in het nieuws nadat hij met een te hoog alcoholpercentage in zijn bloed tegen een lantaarnpaal aanreed, het is afwachten of dat terug te zien is op het veld bij PEC vandaag. De spelers en staf steunen de coach en hij mocht zijn baan houden. Stegeman stuurt dezelfde elf namen als in de gewonnen wedstrijd tegen FC Emmen (1-3) het veld op. Dat betekent dat ook vandaag Dennis Johnsen, Lennart Thy en Iliass Bel Hassani de voorhoede vormen.

RKC-trainer Fred Grim moet wel noodgedwongen wijzigingen doorvoeren aan zijn basisopstelling. Verdedigers Quasten en Delcroix zijn door blessures niet fit genoeg om te starten en worden vervangen door Henrico Drost en Lars Nieuwpoort.

De opstellingen:

PEC Zwolle: Mous; Van Wermeskerken, Dekker, Kersten, Paal; Hamer, Bruns, Clement; Bel Hassani, Thy, Johnsen.

RKC Waalwijk: Vaessen; Gaari, Meulensteen, Drost, Nieuwpoort; Rienstra, Leemans, Spierings; Elbers, Bilate, Tahiri. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws