Toornstra maandag met Feyenoord 2: Dan heb je toch een achterstand

Toornstra maandag met Feyenoord 2: "Dan heb je toch een achterstand"

Gepubliceerd: zondag 15 september 2019 om 19:14zo 15-09-2019 om 19:14

Jens Toornstra maakte zondag tegen ADO Den Haag zijn rentree voor Feyenoord na zeven weken blessureleed. De middenvelder raakte in de voorbereiding tegen Angers geblesseerd en miste daardoor de competitiestart. Maandag speelt Toornstra met Feyenoord 2 om wedstrijdritme op te doen.

"Ik kreeg een schop op m'n enkel tegen Angers. Toen is m'n enkelband gescheurd", vertelt Toornstra tegen RTV Rijnmond. "Dat is nu zeven weken geleden. Ik moet het opbouwen. Ik heb zes weken gemist. Dan heb je toch een achterstand. Morgen ga ik ook met het tweede spelen. Dat is alleen maar goed."

Donderdag speelt Feyenoord tegen Rangers FC in de Europa League. Wellicht dat Toornstra dan opnieuw in mag vallen. "Dat hoopt iedereen, maar ik een beetje extra. Er komen genoeg wedstrijden aan waarin het misschien mogelijk is. We gaan het zien."

Toornstra maakte zijn entree bij een 3-0 voorsprong. ADO kwam door twee eigen goals van Feyenoord terug in de wedstrijd. "Een 3-0 voorsprong is toch een lekkere stand om er nog voor een kwartiertje in te komen. Binnen een minuut lag de bal erin en stonden we toch onder druk. Ik had het me anders voorgesteld, maar gelukkig hebben we hem over de streep getrokken."

Poll

Verdient Toornstra een basisplaats in dit Feyenoord?

(878 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws