Tagliafico hoopt dat Messi naar Ajax keek: 'Dan kan hij een liedje zingen'

Tagliafico hoopt dat Messi naar Ajax keek: 'Dan kan hij een liedje zingen'

Gepubliceerd: zondag 15 september 2019 om 22:48zo 15-09-2019 om 22:48

Nicolas Tagliafico was zaterdag met twee goals de grote man bij Ajax, dat met 4-1 van sc Heerenveen won. De Argentijn eist niet alle credits op, maar wijst ook naar Hakim Ziyech, die bij de prachtige 3-1 voor de assist zorgde.

"Die pass van Hakim was ongelooflijk! Als Hakim de bal met links naar binnen draait, weet je dat de bal kan komen", zegt Tagliafico tegen Ajax Life. "Ik begin altijd gelijk te rennen. De eerste treffer was een kwestie van willen en ook van overtuiging, die tweede was een mooi moment voor de fotografen."

Lionel Messi zou trots zijn op de treffer van Tagliafico, schrijft De Telegraaf. "Ik weet niet of Messi deze wedstrijd heeft gekeken", zegt hij tegen de krant. "Maar ik hoop dat hij me feliciteert. Dan kan hij een liedje zingen."

Tagliafico scoorde voorheen nooit, maar in Amsterdam is hij een stuk productiever. "In zeven seizoenen in Argentinië scoorde ik maar vijf keer en hier sinds 2018 al negen doelpunten." Dat Tagliafico nu meer scoort heeft niets met de kwaliteit van de Eredivisie te maken, zegt hij. "Maar met het offensieve spel van Ajax. Ik kom veel meer voor de goal door onze speelstijl."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws