Van de Beek: 'Ik kon zien dat hij nog geen zin had om thuis op de bank te zitten'

Van de Beek: 'Ik kon zien dat hij nog geen zin had om thuis op de bank te zitten'

Gepubliceerd: maandag 16 september 2019 om 10:42ma 16-09-2019 om 10:42

Donny van de Beek is blij dat Klaas-Jan Huntelaar vorig seizoen besloot nog minimaal één seizoen door te gaan. Als het aan de 36-jarige spits ligt, is zijn pensioen niet in zicht.

Huntelaar verlengde vorig seizoen zijn contract tot de zomer van 2020. Daarna wordt er verder gekeken. "We darten weleens en dan heb je het erover", zegt Van de Beek over de toekomst van Huntelaar in de Ajax Podcast. "Hij heeft nog steeds die honger, dus ik kon wel zien dat hij nog niet echt zin had om thuis op de bank te gaan zitten."

In de openbaarheid hulde Huntelaar zich lange tijd in nevelen, maar de routinier had voor zichzelf al de knoop doorgehakt. Ook vanwege zijn thuissituatie. "De jongste is nu 2,5, dus ik denk dat ik nog ongeveer zes jaar doorga", zegt hij met een dikke knipoog. "Nee, ik wist wel dat ik door wilde, maar je moet kijken hoe alles valt."

Van de Beek is blij met Huntelaar als teamgenoot. "Hij scoort bijna altijd als hij speelt, ook op belangrijke momenten. Binnen de groep is hij ook heel belangrijk. De jongens zijn allemaal gek met hem."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws