Van Leeuwen maakt weer ruimte op loonlijst: spits vertrekt per direct bij Twente

Van Leeuwen maakt weer ruimte op loonlijst: spits vertrekt per direct bij Twente

Gepubliceerd: maandag 16 september 2019 om 18:33ma 16-09-2019 om 18:33

Jari Oosterwijk vertrekt per direct bij FC Twente, zo meldt de promovendus maandagavond. Technisch directeur Ted van Leeuwen van de Tukkers slaagt er daarmee opnieuw in om een overbodige speler van de loonlijst te schrappen.

Oosterwijk had nog een verbintenis tot en met het einde van het seizoen. De 24-jarige spis begon de voorbereiding nog wel bij de eerste selectie, maar al snel werd duidelijk dat hij geen perspectief had in de Grolsch Veste. Oosterwijk werd teruggezet naar het tweede elftal, waarna hij zich ziek meldde. Beide partijen gingen onlangs in gesprek en hebben besloten zijn contract te ontbinden. 

Oosterwijk was sinds 2007 actief bij Twente. In de Keuken Kampioen Divisie kwam hij vorig seizoen nog tot dertig optredens, daarin was hij acht keer trefzeker. Oosterwijk vormde een aantal keer een spitsenduo met Tom Boere, die vorige week al vertrok uit Enschede. Ook zijn contract werd afgekocht, net als dat van de overbodige spelers Alexander Laukart, Jelle van der Heyden en Jeroen van der Lely. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws