Tagliafico wil schitteren met Ajax: 'Dezelfde prestatie leveren als vorig jaar'

Tagliafico wil schitteren met Ajax: 'Dezelfde prestatie leveren als vorig jaar'

Gepubliceerd: dinsdag 17 september 2019 om 08:05di 17-09-2019 om 08:05

Laatste update: dinsdag 17 september 2019 om 12:26di 17-09-2019 om 12:26

Voor Nicolás Tagliafico kan het duel tegen Lille niet snel genoeg beginnen. De vleugelverdediger hoopt met zijn team hetzelfde te kunnen presteren als in de Champions League-campagne van vorig jaar en waarschuwt de rest van de clubs in Europa. 

"Ik kijk uit naar het toernooi. Dat is het allerbelangrijkste van allemaal en we willen dezelfde prestatie leveren als vorig jaar", vertelt de Argentijn in gesprek met De Telegraaf. De verdediger heeft er vertrouwen in dat Ajax ook dit jaar de laatste vier kan bereiken. "Vorig jaar had ook niemand verwacht dat we de halve finale zouden halen. Dus waarom zou dat nu niet kunnen? Al bekijken we het van wedstrijd tot wedstrijd."

Wel merkt Tagliafico dat er steeds meer verwacht wordt van Ajax. "Natuurlijk weten we dat iedereen nu anders naar Ajax kijkt, maar we moeten hetzelfde doen", vervolgt hij. "De Champions League is totaal iets anders en de wedstrijden worden ook op een andere manier benaderd. Alles is groter, ook eromheen." Het moet tegen Lille dan ook beter dan afgelopen zaterdag tegen Heerenveen, vindt de Argentijn. "Het is een grote ploeg, die in Frankrijk tweede is geworden achter PSG. We moeten beter verdedigen en proberen veel kansen te creëren."

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws