Perez: 'Volgens Valentijn is Ajax favoriet, dus ik gok dat ze vierde worden'

Perez: 'Volgens Valentijn is Ajax favoriet, dus ik gok dat ze vierde worden'

Gepubliceerd: dinsdag 17 september 2019 om 16:47di 17-09-2019 om 16:47

Ajax is beter dan Valencia, Chelsea en Lille en dus moet de kampioen van Nederland op de eerste plek kunnen eindigen in Groep H van de Champions League. Dat vindt Valentijn Driessen. 

"Ajax moet normaal gesproken de favoriet zien", zei Driessen - chef voetbal van De Telegraaf  - maandagavond bij Voetbalpraat op FOX Sports"Chelsea heeft niks kunnen kopen, die zitten nu met allemaal jonge spelers."

"Ajax heeft inderdaad een mindere selectie dan vorig jaar, maar ze zijn nog altijd beter dan die andere ploegen. Heb je gezien op wat voor afstand ze allemaal geëindigd zijn, ten opzichte van de kampioenen in hun competities? Een kilometer afstand."

Kenneth Perez kent de reputatie van 'meestervoorspeller' Driessen. Afgelopen seizoen zat hij er qua Ajax regelmatig mijlenver naast. "Valentijn, jij zegt dat Ajax favoriet is? Dan gok ik dat ze vierde worden, haha. Sorry Ajax, jammer dit."

"Nee, even serieus: na vorig jaar verwachten mensen nu heel veel van Ajax, maar ze hebben natuurlijk wel een jasje uitgedaan. Bepalende spelers zijn vertrokken, die vervang je niet zomaar."

Dinsdagavond opent Ajax het bal tegen Lille. De wedstrijd in de Johan Cruijff Arena begint om 21.00 uur. In ons liveblog blijf je van álle ontwikkelingen op de hoogte. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Ajax Groep H winnen?

(1647 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws