Promes reageerde op Derksen-opmerking: 'Ik dacht: nu zeg ik wat terug'

Promes reageerde op Derksen-opmerking: 'Ik dacht: nu zeg ik wat terug'

Gepubliceerd: dinsdag 17 september 2019 om 17:23di 17-09-2019 om 17:23

Quincy Promes trekt zich over het algemeen weinig aan van kritiek. De zomeraanwinst van Ajax vertelt dat in een groot interview met Voetbal International. Eén keer, na een opmerking van Johan Derksen, voelde Promes zich geroepen om te reageren. 

"Kritiek hoort erbij", stelt de voormalig speler van Sevilla en Spartak Moskou. "Eén keer heb ik gereageerd op Johan Derksen, maar dat zou ik nu niet weer doen. Ik was ook maar wat aan het dollen."

"Ze floepen er in dat programma regelmatig wat uit als het om mij gaat, ik dacht: nu zeg ik een keer wat terug. Ik kan ook goed omgaan met kritiek, hoor. Ik begrijp het soms ook wel. Misschien komt het omdat ik in Rusland zat en toch een beetje uit beeld was. Terwijl het wel mijn beste jaren waren."

Over zijn periode in Moskou is veel onzin gesproken, vindt Promes. "Als je kritiek geeft, moet je het onderbouwen, punt. Maar als je kritiek geeft om zo maar wat te roepen, daar kan ik niks mee. Zelf ben ik tevreden. Ze zeggen toch altijd dat je beste jaren vanaf je 27ste komen? Nou ik ben 27, dus het kan nog beter."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Hoort Promes in de basis bij Ajax?

(2421 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws