Ajax heeft komst Pröpper 'overwogen': 'Hij zit tussen De Jong en Schöne in'

Ajax heeft komst Pröpper 'overwogen': 'Hij zit tussen De Jong en Schöne in'

Gepubliceerd: dinsdag 17 september 2019 om 18:18di 17-09-2019 om 18:18

Davy Pröpper is deze zomer in beeld geweest bij Ajax. Dat meldt Valentijn Driessen bij Voetbalpraat. Volgens Algemeen Dagblad-journalist Maarten Wijffels had de middenvelder van Brighton & Hove Albion perfect bij de Amsterdamse club gepast.

"Waarom speelt Pröpper niet voor Ajax?", vraagt Wijffels zich af. "Als je toch iemand had kunnen halen qua profiel tussen Frenkie de Jong en Lasse Schöne in zit, dan is hij dat. Het lijkt me dat je zo'n jongen best kan ophalen, maar op de één of andere manier is het er niet van gekomen."

Kenneth Perez vindt het niet raar dat Pröpper geen transfer heeft gemaakt. "Denk je echt dat ze hem zomaar even op kunnen halen? Hij heeft het in de Premier League heel goed gedaan. De vraagprijzen van Engelse clubs zijn niet mals. Ajax gaat toch niet 40 of 50 miljoen betalen voor Pröpper?", aldus de FOX Sports-analist.

Wijffels blijft erbij dat Pröpper een aanwinst was geweest voor Ajax. "Als je Daley Blind voor bijna twintig miljoen terughaalt, dan kun je Pröpper ook wel voor achttien miljoen halen." Driessen 'bevestigt' dat Ajax aan Pröpper heeft gedacht. "Het is overwogen, zijn naam is gevallen. Maar ik weet niet waarom ze niet hebben doorgepakt."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Stelling: Ajax had Pröpper moeten halen

(1850 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws