Dringende Marin-tip voor Ten Hag: 'Dan kan hij veel vaker voor het doel komen'

Dringende Marin-tip voor Ten Hag: 'Dan kan hij veel vaker voor het doel komen'

Gepubliceerd: dinsdag 17 september 2019 om 19:13di 17-09-2019 om 19:13

Laatste update: dinsdag 17 september 2019 om 19:15di 17-09-2019 om 19:15

Razvan Marin gáát slagen bij Ajax. Daar is oud-Ajacied en landgenoot George Ogararu van overtuigd. De Roemeense miljoenenaankoop beleeft een moeilijke start in Amsterdam.

Marin is zijn basisplaats onder Erik ten Hag al een paar weken kwijt. "Razvan moet hoger spelen, waardoor hij vaker voor het doel kan komen", wordt Ten Hag getipt door Ogararu bij Digi Sport. "Zijn start bij Ajax heeft ook invloed op zijn spel bij Roemenië gehad. Hij zit in een overgangsperiode en moet zich aanpassen. Dat mag je niet uit het oog verliezen."

"De lengte van zo'n overgangsperiode verschilt per speler", vervolgt de voormalige back. "Het hangt ook af van het vertrouwen dat de trainer je geeft. Ik had maar twee maanden nodig bij Ajax, maar daar was de coach (Henk ten Cate, red.) heel belangrijk in."

Ogararu is ervan overtuigd dat Marin gaat slagen bij Ajax en wijst. "David Neres had zes maanden nodig, maar is nu één van de beste spelers. Ik denk dat Marin zich veel sneller zal aanpassen dan Neres, maar het begin is moeilijk."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws