'Een fantastische aankoop van Ajax, een van de beste uit de geschiedenis'

'Een fantastische aankoop van Ajax, een van de beste uit de geschiedenis'

Gepubliceerd: woensdag 18 september 2019 om 09:34wo 18-09-2019 om 09:34

Nicolas Tagliafico gaat voor 'een aardig bedrag' worden verkocht door Ajax, voorspelt Arno Vermeulen. De Argentijnse linksback levert verdedigend goed werk af en weet zich ook steeds meer te onderscheiden met doelpunten. Vermeulen is enthousiast.

"Het wordt ons wel eens aangerekend dat we te snel en te vaak superlatieven gebruiken. Het is formidabel. Natuurlijk mogen we hem niet beoordelen op de goals, maar die zijn mooi meegenomen", zegt Vermeulen bij Voetbalpraat op FOX Sports.

"Ik zag ook een paar verdedigende acties, waarbij hij met het mes tussen de tanden speelde. Hij won ook de duels in de omschakelmomenten, daardoor haalde hij de aanval eruit. Het is een fantastische aankoop geweest van Ajax. Misschien wel een van de beste uit de geschiedenis. De rest zal echt niet liggen te slapen. Overmars kan weer op een aardig bedrag rekenen."

Tagliafico had ook ruim tachtig kilometer ten zuiden van Amsterdam kunnen spelen. "We zeggen er ook bij dat Tagliafico ooit aangeboden is bij Feyenoord, maar die gingen voor Haps", zegt Vermeulen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Speelt Tagliafico volgend jaar nog bij Ajax?

(10292 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws