Dumfries: 'Even wennen dat na zo'n wedstrijd het hele land over je heen valt'

Dumfries: 'Even wennen dat na zo'n wedstrijd het hele land over je heen valt'

Gepubliceerd: woensdag 18 september 2019 om 13:05wo 18-09-2019 om 13:05

Denzel Dumfries is niet in de war geraakt van de kritiek die hem na Duitsland-Nederland ten deel viel. De rechtsback van PSV speelde een matige wedstrijd in Hamburg en dat kreeg hij van veel mensen te horen.

Oranje won met 4-2 in Duitsland, maar niet iedereen maakte indruk. Dumfries speelde niet de beste wedstrijd uit zijn carrière en werd drie dagen later tegen Estland vervangen door Joël Veltman. "Daar zit je natuurlijk wel even mee", geeft de PSV'er toe tegenover FOX Sports. "Het is ook wel even wennen dat het hele land over je heen valt na zo'n wedstrijd, maar je moet gewoon door."

"Dit hoort allemaal bij de ontwikkeling als speler", geeft Dumfries aan. "Op zo'n moment moet je even door de zure appel heen bijten na een mindere wedstrijd, maar je moet niet bij de pakken neer gaan zitten. Aan mij de taak om gewoon weer door te gaan en op de volgende wedstrijd te focussen."

Die volgende wedstrijd staat voor PSV aanstaande donderdag op het programma, wanneer Sporting Portugal naar Eindhoven komt. "Een goede ploeg, zei Bruma (de Portugese vleugelaanvaller van PSV, red.). We moeten aan de bak, dat weten we. Maar ik heb veel vertrouwen in ons team."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws