De Mos: 'Van Bommel heeft een hekel aan Ajax, die pompt de hele boel nu op'

De Mos: 'Van Bommel heeft een hekel aan Ajax, die pompt de hele boel nu op'

Gepubliceerd: woensdag 18 september 2019 om 13:24wo 18-09-2019 om 13:24

Laatste update: woensdag 18 september 2019 om 13:35wo 18-09-2019 om 13:35

Aad de Mos is er van overtuigd dat PSV aanstaande zondag drie punten zal pakken tegen Ajax. De voormalig trainer van beide clubs stelt dat Mark van Bommel, trainer van de Eindhovenaren, de boel op scherp gaat zetten bij PSV.

Ondanks dat Ajax dinsdagavond met 3-0 won van Lille, denkt De Mos dat de Amsterdammers heel erg kwetsbaar zullen zijn in het Philips Stadion. "Die Fransen konden vijf keer scoren", vertelt De Mos tegen De Telegraaf. "André Onana hield Ajax op de been. Maar wat als de scheidsrechter de bal na één minuut wel op de stip legt na het vasthouden van Joël Veltman? Geloof me, als PSV maar de helft van de kansen van SC Heerenveen of Lille krijgt, is het over en uit."

De voorbereiding op het duel tegen Ajax is, ondanks dat PSV donderdag nog tegen Sporting speelt in de Europa League, volgens De Mos al in volle gang. "Mark van Bommel heeft een grote hekel aan Ajax, pompt de hele boel op en maakt er de wedstrijd van het jaar van. Hij heeft een natuurlijke aversie tegen Ajax. Dat had hij als speler al en in de ArenA steeg hij altijd boven zichzelf uit. Nu ziet hij als coach dat de financiële mogelijkheden in Amsterdam veel groter zijn en dat irriteert hem."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws